Huis sleutel

Van zodra een gebouw toebehoort aan meerdere eigenaars ontstaat er een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) met een ondernemingsnummer. Een VME wordt steeds vertegenwoordigd door een syndicus.

Vastgoed Turnhout houdt zich al sinds 1992 bezig met het beheer van de gemeenschappelijke delen van je mede-eigendom. Door onze uitgebreide ervaring in alle betrokken vakdomeinen, kan je rekenen op de beste zorgen voor alle mogelijke aspecten waarmee je vereniging van mede-eigenaars te maken krijgt.

Als professionele syndicus is Vastgoed Turnhout aangesloten bij het BIV.

Onze sterkste troeven

  • Door ons uitgebreid netwerk en onze goede contacten met mensen uit de bouwsector is er vaak een snelle afhandeling van eventuele problemen mogelijk in ruil voor een eerlijke prijs.
  • Als mede-eigenaar kan u op de web-omgeving van uw VME alle algemene en uw persoonlijke documenten ten allen tijde raadplegen. Uw privacy wordt gewaarborgd door een persoonlijke login met wachtwoord
  • Onze eigen klusjesdienst kan zorgen voor snelle afhandeling van kleine werken
  • Door onze familiale aanpak kan u steeds rekenen op persoonlijke contacten

Wenst u een uitgebreidere uitleg en een beheer op maat van uw appartementsgebouw, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

U bent mede-eigenaar in één van onze residenties?

  • Als mede-eigenaar kan u op de web-omgeving van uw VME. U kan hier uw persoonlijke documenten ten allen tijde raadplegen, maar vindt hier ook een heel aantal algemene documenten. Zo vindt u hier o.a. de meest recente versie van de wetgeving op mede-eigendom, de basisakte van het gebouw, algemene documenten m.b.t. tot regels en afspraken, algemene administratieve documenten maar ook de contactgegevens van leveranciers bij dringende problemen buiten de kantooruren.
  • Wanneer u een private tussenmeter hebt voor het waterverbruik, bevindt deze zich vaak in het appartement. In dat geval zal u jaarlijks van ons een schrijven ontvangen met de vraag uw private watermeter door te geven.

Klik hier om uw jaarlijkse stand van de watermeter door te geven:

Onze referenties

Vastgoed Turnhout is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor gebouwbeheer in Turnhout en omstreken.

Meer dan 750 appartementen kunnen dagelijks rekenen op onze service als syndicus. Bekijk hier al onze residenties.