Residentie Pallieterpark - Lier

Huidige projecten

Onderstaande nieuwbouwprojecten zijn momenteel in verkoop.

Heeft u interesse in het project of bezoekt u graag ons modelappartement? Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij!

Wie is Verbo NV?

NV Verbo is een bloeiend familiebedrijf met een passie voor het bouwen van appartementen op maat met het comfort en ruimtegevoel van een woning. Al sinds 1991 realiseren wij samen met klanten hun woondromen. Bij ons krijgt u de kans mee te ontwerpen aan uw ideale appartement. Wij overleggen met u en luisteren naar uw wensen. Op deze manier inspireert u ons en creëren wij samen uw nieuwe thuis.

NV Verbo werd oorspronkelijk opgericht door vader Marc Vervoort en later uitgebreid met zoon John en dochter Sandra. Door de combinatie van hun ervaring, technische kennis, oog voor detail en passie voor interieurinrichting slaagt familiebedrijf NV Verbo er in om van elk appartement binnen een residentie een unieke creatie te maken.

Bij NV Verbo stopt de service niet na de verkoop. Ondertussen heeft de familie Vervoort door de integratie met zusterbedrijf Vastgoed Turnhout ook een jarenlange ervaring in vastgoedbeheer, verhuur en verkoop van vastgoed en in verzekeringen. Bij ons kan u terecht voor het totaalpakket.


Verbo
Verbo - Interieur

Onze grootste troef als familiezaak is ongetwijfeld de diepgewortelde kennis van zake. Onze ervaring en kennis werd reeds op jonge leeftijd van vader op zoon en dochter doorgegeven. Alsook onze banden met aannemers en leveranciers. Met de meeste van onze partners werken we ondertussen al vele jaren samen omdat ze voor ons garant staan voor het bieden van kwaliteit.

Door de familiale band kunnen we hecht samenwerken en is er een blindelings vertrouwen in elkaar. Wat alleen maar voordelen heeft voor de klant: we communiceren efficiënt en zijn zeer besluitvaardig.

We hechten een grote waarde aan uitstekende contacten met onze klanten en bouwen een sterke vertrouwensband met hen uit op lange termijn. Vele klanten of hun familie en vrienden keren later bij ons terug. Klantentevredenheid dragen we dan ook hoog in het vaandel.

Realisaties

Hieronder vindt u een selectie uit projecten die NV Verbo in het verleden heeft gerealiseerd.

Vastgoed turnhout

Locaties gezocht

Voor nieuwe projecten zijn wij steeds op zoek naar mogelijke bouwgronden. Dit kan zowel voor kleinschalige als grootschalige projecten. Heeft u een mogelijke projectgrond, aarzel dan niet om ons te contacteren.