Verkoop verhuur

Wie zijn wij?

Al sinds 1991 kan u rekenen op Vastgoed Turnhout bvba als vastgoedmakelaar voor de bemiddeling in verkoop en verhuur van uw appartementen, huizen, villa’s, bouwgronden, handelspanden, ….

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de regio Kempen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de markt in de Kempen erg goed en kunnen wij zeer goed een correcte inschatting maken m.b.t. de waarde en het potentieel van een koop- of huurwoning.

Door onze ligging in hartje Turnhout op een zeer zichtbare en centrale locatie, bereiken wij dagelijks een groot publiek. Met de ruime openbare parking van Turnova recht over de deur zijn wij ook vlot bereikbaar voor onze klanten.

Persoonlijke aanpak

Oorspronkelijk werd Vastgoed Turnhout bvba opgericht door vader Marc Vervoort, maar intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf, waar vastgoed dus letterlijk in de genen zit.

Wij zetten in op een persoonlijke aanpak waarbij er kort op de bal wordt gespeeld. Een vlotte service gecombineerd met een uitgebreide na-service dragen wij hoog in het vaandel. Dit alles wordt professioneel omkaderd met transparante en duidelijke afspraken waarin u zelf als verhuurder of verkoper steeds het laatste woord heeft.

Vastgoed makelaar
Totaalpakket

Totaalpakket

Als gerenommeerd familiebedrijf kan u bij ons terecht voor het totale pakket waarbij we ons onderscheiden met een diepgewortelde kennis in alle vakgebieden. Naast vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar zijn wij ook actief als verzekeringsmakelaar en hebben wij een doorgedreven technische kennis. Als verzekeringsmakelaar kunnen wij potentiële huurders correct informeren over de mogelijkheden en verplichtingen op verzekeringsgebied, of hen bijstaan in het afsluiten van de nodige verzekering(en).
Door onze ervaring in het beheer van gebouwen als syndicus kunnen wij koper en verkoper correct informeren over de bijzonderheden wanneer u een appartement (ver)koopt in een mede-eigendom.
Door de integratie met ons zusterbedrijf Verbo, dat aan projectontwikkeling doet, beschikken we over een uitgebreide technische kennis van alle facetten van vastgoed. Hierdoor kunnen we u bijstaan met vragen of advies wanneer gewenst.

Trouwe klanten

Dat eigenaars deze transparante persoonlijke aanpak en het aangeboden totaalpakket appreciëren, bewijst de trouwe klantenportefeuille die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Investeerders die bij ons één of meerdere eigendommen kochten, geven deze met het volste vertrouwen bij ons in verhuur. Zo kloppen zij bij ons aan wanneer zij hun portefeuille wensen uit te breiden met een nieuwe eigendom met veel potentieel.
En komt de tijd om zelf te verkopen, dan keren voormalige kopers vaak naar ons terug voor bemiddeling in de verkoop om zo een optimaal rendement uit hun investering te halen.

Een diepgaande kennis van alle vakgebieden én een goede service, waarbij de persoonlijke aanpak primeert. Zo zorgen wij ervoor dat wij uw vertrouwen waard zijn!

Trouwe klanten