Verzekeringen

Vastgoed Turnhout treedt op als makelaar in verzekeringen. Transparantie en klantentevredenheid worden hoog in het vaandel gedragen bij ons. Wij trachten u dan ook steeds een duidelijke en volledige uitleg te geven over de mogelijkheden.
Als verzekeringsmakelaar zien wij het als onze rol om u te informeren over de mogelijke risico’s en de bestaande oplossingen die hiervoor beschikbaar zijn op de markt. U beslist dan zelf welke risico’s u wenst te verzekeren.

Verzekering woning en appartement

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van woningen en appartementsgebouwen. In een verzekeringstak waar de basiswaarborgen (brand, waterschade, storm, hagel, sneeuwdruk, glasbraak, aanrijding, B.A. gebouw, arbeidsconflicten en aanslagen) wettelijk bepaald zijn, willen wij uitblinken in kwaliteit. Wij bieden u één van de meest uitgebreide brandverzekeringen op de markt met 24/24 uur bijstandverlening bij schade.

In combinatie met onze rol als vastgoedmakelaar, kunnen wij huurders perfect informeren over hun verplichte verzekeringen, alsook over bijkomende risico’s en de hiervoor beschikbare verzekeringen.
Op die manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Verder bieden wij onze klanten ook graag een oplossing voor hun andere risico's en trachten wij deze zo concurrentieel mogelijk aan te bieden.