CONTACT

Residentie Oude Dijk - Turnhout


UITVERKOCHT

NV Verbo is gestart met de realisatie van Residentie Oude Dijk, een uniek villaproject met een karakteristieke klassieke uitstraling.
Op de hoek van de Parklaan en de Oude Dijk zal dit project zorgen voor een verfraaiing van het stadsgezicht. Deze locatie maakt voor de bewoners een vlotte verbinding naar de binnenstad en naar de uitvalswegen van Turnhout mogelijk.

Met dit project is NV Verbo niet aan haar proefstuk toe, ze nam reeds eerder de succesvolle realisatie van oa Residentie Parkzicht, Residentie De Lindekens,… voor haar rekening.
Voor het ontwerp werd nogmaals een beroep gedaan op ir-architect Van Hamme die elk gebouw een eigen karakteristieke uitstraling meegeeft maar steeds dezelfde waarden hanteert wat betreft licht en ruimte.

Residentie Oude Dijk zal 13 luxueuze appartementen omvatten waarvan 3 uitzonderlijk mooie dakappartementen. Er is een variatie van 2 en 3 slaapkamerappartementen, de masterbedroom beschikt telkens over een eigen dressingruimte. Alle appartementen beschikken over een ruim terras aan de leefruimte. Voor de dakappartementen is een extra hoge plafondhoogte voorzien zodat de ruimtes nog meer tot hun recht komen.
De modern ingerichte keukens worden vervaardigd uit duurzame materialen en voorzien van kwalitatieve toestellen. De inkomhallen worden afgewerkt met natuursteen en zorgen zo voor een eerste unieke indruk van het gebouw. Ruime en luxueuze liften brengen de bewoners tot op hun etage.

Zoals steeds geeft NV Verbo aandacht aan voldoende bergruimte, dit uit zich enerzijds door een ruime of meestal zelfs 2 bergingen in elk appartement maar nog het meest door elk appartement te voorzien van een ruime afgesloten garagebox in de ondergrondse parkeergarage. Als vanzelfsprekend wordt er de nodige aandacht geschonken aan akoestische en thermische isolatie, dit oa door gebruik te maken van gelaagde beglazing dewelke naast zijn akoestische isolatie ook inbraakwerend is.

Voor de realisatie van dit project doet NV Verbo beroep op betrouwbare partners welke ervoor zorgen dat elk appartement wordt vervaardigd met het nodige vakmanschap en afgewerkt naar de individuele wensen van de klant. De tijdloze creatie, de duurzame materialen en uw eigen inbreng zullen ervoor zorgen dat een appartement in deze Residentie een unieke thuis kan zijn voor vele jaren.

Als referentie kan u een kijkje nemen bij onze vorige projecten. Daar vindt u ook voorbeelden van de afwerking. Hieronder vind je alvast de inplanting en de indelingen van de appartementen. Voor meer inlichtingen of het uitgebreide lastenboek kan u altijd met ons contact opnemen.

Ligging

inplanting

Vordering der werken

Het project is bijna volledig voltooid.

Gelijkvloers

appartement A0.1
appartement A0.2
appartement B0.1
appartement B0.2
appartement C0

Verdieping 1

appartement A1.1
appartement A1.2
appartement B1.1
appartement B1.2
appartement C1

Verdieping 2

appartement A2.1
appartement B2.1
appartement C2