€ 1.125/maand

Interesse in dit vastgoed?

Bel 014 / 42 33 85 of


Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Omschrijving

Ruim hedendaags gelijkvloers appartement. We betreden het appartement via de inkomhal met apart gastentoilet. Van daaruit gaan we naar de leefruimte, met aan zowel de voor- als achterzijde grote ramen die natuurlijk daglicht binnenlaten. De leefruimte staat in verbinding met zowel vooraan als achteraan een ruim terras. Bovendien is de leefruimte direct verbonden met een open keuken, uitgerust met alle nodige apparaten. Aansluitend aan deze open keuken bevindt zich een eerste berging. In het midden van de leefruimte bevindt zich de deur naar de nachthal. Deze leidt naar een tweede berging (die voornamelijk dienstdoet als wasruimte), twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, ruime inloopdouche, ligbad en een bijkomend toilet. Achteraan biedt het appartement een idyllisch uitzicht op een gemeenschappelijke groene tuin met vijver die voortdurend wordt onderhouden. Er is ook een ruime ondergrondse garagebox inbegrepen.

Informatie


Financieel

Huurprijs € 1.125/maand
Maandelijkse kosten € 75
Huurwaarborg € 3.375

Hoofdkenmerken

Type Appartement
Soort bebouwing gesloten
Bouwjaar 2018
Beschikbaarheid onmiddelijk

Oppervlaktes

Bewoonbare oppervlakte 124 m²
Totale oppervlakte 198 m²
Oppervlakte woonkamer 40 m²
Oppervlakte terras 74 m²

Technische gegevens

Soort verwarming Gas
EPC Score 117
EPC Code 12021-G-2013_1405/EP15890/A001/D01/SD046

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Verdieping 0
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal garages 1
Lift Ja

Documenten

Ligging

Het appartement is gelegen in het mooie complex "Residentie Pallieterpark" in het centrum van Lier, vlakbij diverse voorzieningen.