CONTACT

Residentie Vianeakkers - Turnhout


UITVERKOCHT, weldra voorstelling nieuw project

NV Verbo stelt u met trots haar nieuwste realisatie in het hartje van Turnhout voor. Residentie Vianeakkers wordt een eigentijds appartementencomplex met 21 luxe-appartementen gelegen aan de Emiel Verreesstraat te Turnhout. Via de open architectuur wordt er veel aandacht gegeven aan licht en ruimte, dit gecombineerd met tijdloze klasse.

Dit project onderscheidt zich door zijn uitermate goede ligging in het centrum van Turnhout. De Emiel Verreesstraat is gelegen op wandelafstand van het station, het winkelcentrum en de Grote Markt. Voor het project wordt een groot groen plein gecreëerd van 30 bij 40 meter, dit plein draagt bij aan het open karakter van het project.

Het complex omvat ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De penthouses beschikken over een uitzonderlijke lichtinval. Voor elk appartement is er een ondergrondse private, afgesloten garage voorzien.

Architect Geert Van Hamme koos voor een hedendaagse stijl met enkele tijdloze accenten zoals de uitspringende kaders in Belgische blauwe hardsteen. De grote glaspartijen zorgen ervoor dat de appartementen allen beschikken over een grote hoeveelheid lichtinval, dit tezamen met de ruime afmetingen van de verschillende kamers zorgt voor een bijzonder aangename woonsfeer. NV Verbo maakt gebruik van traditionele, kwalitatieve materialen. Zij staat garant voor een afwerking met het nodige vakmanschap naar de individuele wensen van de klant.

Heeft u interesse voor dit project? Maak dan vrijblijvend een afspraak om samen de plannen in te kijken, verder krijgt u gedetailleerde informatie en wordt er toelichting gegeven bij het lastenboek.

Als referentie kan u een kijkje nemen bij onze vorige projecten. Daar vindt u ook voorbeelden van de afwerking. Hieronder vind je alvast de inplanting en de indelingen van de appartementen. Voor meer inlichtingen of het uitgebreide lastenboek kan u altijd met ons contact opnemen.

Ligging

ligging
inplanting

Vordering der werken

De afbraakwerken starten in juli.

Gelijkvloers

appartement A0.1
appartement A0.2
appartement B0.1
appartement B0.2
appartement C0.1
appartement C0.2

Verdieping 1

appartement A1.1
appartement A1.2
appartement B1.1
appartement B1.2
appartement C1.1
appartement C1.2

Verdieping 2

appartement A2.1
appartement A2.2
appartement B2.1
appartement B2.2
appartement C2.1
appartement C2.2

Verdieping 3

appartement B3.1
appartement B3.2
appartement C3.1