CONTACT

Parkzicht - Turnhout


Pictures 1 - 9
1 2 >










1 2 >

Aan de rand van het Turnhoutse stadscentrum, op de hoek van de Parklaan en de Ieperstraat, realiseerde NV Verbo in 2006 Residentie Parkzicht. Voor dit project koos architect van Hamme voor het gebruik van verschillende kleuren gevelstenen waardoor een mooi wit-zwart contrast ontstaat. Dit fraaie gebouw is mooi gesitueerd naast het Sint-Elisabethziekenhuis langs de Ring van Turnhout.

Dit complex omvat 23 appartementen. De appartementen hebben een totale leefruimte van 100 tot 160 m≤ met een zuidelijk gelegen terras van 10 tot 130 m≤ van waarop de bewoners volop kan genieten van de prachtige groene omgeving.

Elk appartement beschikt over een ruime afgesloten garagebox in de ondergrondse privť-parking. De inrit hiervan bevindt zich langs de Ieperstraat.

Om het comfort van de bewoners te verhogen, wordt er voor de constructie en de afwerking uitsluitend gebruik gemaakt van bouwmaterialen van een hoge kwaliteit.

De appartementen met hoge lichtinval hebben een ruime woonkamer met aansluitend zonnig terras. Ze beschikken over twee of drie slaapkamers en een luxueus afgewerkte badkamer. De keuken is van een fijn design en is voorzien van alle gebruikstoestellen. De appartementen werden luxueus, comfortabel en praktisch ingericht, met oog voor detail, aangepast aan de behoeften van de kopers.